Klippa sig lite?

Hejsi alla tuggumituggare! :)
Idag är det jävligt varmt. Har inte varit utanför dörren men jag gissar på det. Så jag har lite planer på att jag ska gymma och sen dra till Tofta. Eller aa det är ganska stora planer eftersom jag har bestämt att jag ska göra det. Sen när jag har varit på Tofta så ska jag klippa kalufsen. Tänkte klippa mig lite kortare. Igår så fixade jag alla saker innan Peace And Love. Tält, dricka. Och juste biljetten glömde jag....... ... ..... ..... GRR! Så aa den ska jag fixa idag för imorgon åker jag. AWESOME! Nu ska jag dra. Hiiidooo c(:

FIXAR DAG!

Hej mina små punchrullar. Hoppas alla har haft det jätte roligt i solen idag. Eller om ni hade det skönt så är det tillräckligt bra. Jag blev iaf brun som en liten chokladbit. Imorgon tänkte jag ha en riktigt fixar dag. Gå till polisen och fråga om mitt etui finns där. Och finns det inte där så måste jag skaffa ett nytt kort. Så ska jag köpa tält och dricka till Peace and love. Sen ska jag städa hela rummet. Bla bla bla... Aja sen kan jag väl förhoppningsvis slappna av. Men jaha... FAN VA BRA då vet ni det också. WRROOOMM!!

TOFTA!

God dag alla mina solriddare. När man vaknade idag va det precis som vanligt. Torkat dreggel över hela hakan, lakanen huller om buller, madrassen inte riktigt på sin plats och minnesluckor från igår. Haha nej då. Det gick ganska lugnt till igår så det är ingen fara. Idag blir det tofta. Det är tamif*n den första toftadagen det här året. Ska nog tillbringa mycket tid där senare i sommar. Nej nu ska jag äta och faktiskt göra mig klar i tid för en gångs skull. Det går nått rykte om att jag alltid är seg när jag ska iväg nånstans. Jag har ingen aning om vad folk menar men aja. Vi ses i skuggan. Swisch....

Jag och rasmus ben på den tiden vi gick i skolan.


Bara för att...

Bara för att Peter "pejda" Ruthström har skapat en blogg så skall jag också. Idag blev det volleyboll spelande. Jävligt skönt att ha nytta av mina 2 meter. Ett tips till alla som vill testa på volleyboll i denna gastande sol som det kan bli här i sommarstaden Visby är att ta med sig mycket mycket... mycket vatten. Okej vad händer ikväll då? Ska du på gute? Haha du behöver inte sitta å svara högt för dig själv. Jag hör ändå inte vad du svarar. Men jag ska iaf börja förfesta hemma hos Jacob. Sen blir det ner till O'learys för att lyssna på Eric <--> (k)? Ros nya sommar mix. Sen typ Gute bedömt. På återläsande!

Jag efter mycket god dricka igår på midsommarafton.


RSS 2.0